Wizyta studyjna kierowana jest do rolników, przedsiębiorców, przedstawicieli jst, stowarzyszeń z powiatu płońskiego oraz województwa mazowieckiego, partnerów projektu oraz przedstawicieli LGD z Mazowsza,
w tym min. 10 osób do 35 r.ż.
Celem wizyty studyjnej pn. Przetwórstwo i marketing produktów rolnych, inkubator kuchenny jest rozwój przedsiębiorczości poprzez nabycie praktycznej wiedzy i promowanie małego przetwórstwa lokalnego oraz zapewnienie bezpośredniego oglądu i dostępu do dobrych praktyk w zakresie prowadzenia inkubatorów przetwórstwa lokalnego.
Uczestnictwo w wizycie studyjnej jest bezpłatne. Organizator zapewnia m.in. transport, ubezpieczenie i wyżywienie.
Zgłoszenia uczestnictwa przyjmowane są na załączonym formularzu do dnia 26 września
2018 r. do godziny 16:00. Prosimy o przesyłanie podpisanych skanów formularzy na adres mailowy LGD – Przyjazne Mazowsze: biuro@lgdpm.pl
Ilość miejsc ograniczona. Planowana ilość uczestników wizyty: 20 osób. O uczestnictwie decydować będzie kolejność zgłoszeń.
Zasady udziału w wizycie studyjnej są podane w formularzu zgłoszeniowym.
W załączeniu:
- formularz zgłoszeniowy
- program wizyty studyjnej
Urząd Gminy Załuski NIP: 567-14-67-294 Gmina Załuski NIP: 567-178-34-57 |
Czas pracy urzędu: od pon. do środy: od 08:00 do 16:00 w czwartki: od 08:00 do 18:00 w piątki: od 08:00 do 14:00 |